Bazeni

Modeli bazenov

IZDELAVA ZASEBNIH BAZENOV
V prostor vgradimo in dobavimo bazene različnih dimenzij z vso potrebno bazensko tehniko, dovodom in odvodom vode, sistemom za prečiščevanje vode in avtomatskim krmilnim sistemom za nadzorovanje stanja v bazenu, ter uredimo okolico. Pri sami vgradnji bazena pa poskrbimo za toplotno izolacijo tal in sten z stirobetonon.

Za dodatne informacije smo vam na voljo sodelavci podjetja KOROŠAK d.o.o. , ki vam bomo z veseljem svetovali ter brezplačno pripravili ponudbo za gradbena dela. Predstavili in pojasnili vam bomo vse možnosti izvedbe, priporočali najboljšo postavitev bazena, izvedbo in opremo. Pripravili vam bomo natančen pregled stroškov.

Preden se odločimo za zunanji bazen, premislimo, koliko prostora imamo zanj (na sončni strani hiše, seveda), koliko sredstev imamo na voljo in kaj pričakujemo od bazena, torej, ali se bomo v bazenu predvsem hladili pred poletno vročino, si v njem privoščili masažo ali plavali,ali pa tudi podaljšali kopalno sezono z bazensko streho ali toplotno črpalko.
Naši bazeni so lahko globoki do 150 cm. Dolžina, širina ter oblika korita bazena so lahko v celoti prilagojene vašim željam.

Zakoniti zastopnik podjetje KOROŠAK d.o.o v sodelovanju z DIAMANT UNIPOOL predstavlja paleto svojih proizvodov za notranje in zunanje bazene.Podjetje proizvaja visoko kakovostne bazene iz umetnih mas, natančneje iz homogenega po- lipropilena nemškega proizvajalca Röchling, debeline od 5 do 8 mm. Polipropilen nima por, je trden in odporen in ima veliko obstojnost proti UV žarkom. Trajno obarvanje polipropilena zagotavlja, da bo barva ostala nespremenjena tudi po več letih. Ker je polipropilen termoplastičen in ga je možno variti, je tudi popravilo morebitnih poškodb relativno preprosto. Homogenost materiala do najglobljih plasti je izvrstna zaščita proti praskam, ki so zaradi tega skoraj nevidne.

Novost pri bazenih DIAMANT je odebelitev na 15 mm po celotnem obsegu korita. Tako dosežemo absolutno trdnost in stabilnost. Med ostalimi prednostmi bazenov DIAMANT je tudi plastična obroba, zavihana proti notranjosti bazena, ki deluje kot „lomilec valov“ in predstavlja idealen zaključek bazena.
Za bazene velikosti do 8 x 3,5 m so bazenska korita v celoti predhodno izdelana in dostavljena naročniku. Namestimo jih na gotovo betonsko temeljno ploščo. Vso dokumentacijo ter informacije glede potrebnih pripravljalnih gradbenih del prejmete od naših sodelavcev.
Za bazene ponujamo široko izbiro dodatne opreme, vključno s filtrirno napravo s peščenim filtrom, osvetlitvijo, dotočnimi šobami oz. šobami za vodni curek, čistilne sisteme, naprave za poganjanje protitoka ter sisteme za ogrevanje. S temi dodatki bo vaš bazen postal edinstven. Za bazene in filtrirne naprave Cantabric velja garancija 120 mesecev.

Comments are closed.