O podjetju

Smo podjetje KOROŠAK d.o.o, ki se ukvarjamo predvsem z nizkogradnjami, rušitvenimi deli objektov, komplet dobavo in vgradnjo bazenov.

Okolico uredimo po želji strank in naših strokovnih priporočil. Če se odločite za nas, podajte povpraševanje na sedež firme, potem opravimo ugled na terenu in vam pripravimo ponudbo. Na ogledu in terenu samem pa vam naš strokovni sodelavec ponudi idejo in pomoč glede ustrezne rešitve izvedbe del za vašo naročilo.

V glavnem dela opravljamo v Pomurju, večjih projektov glede dobave in vgradnje bazena pa se lotimo tudi po celotni Sloveniji. Posedujemo vso potrebno strokovno znanje, delovno silo in potrebno mehanizacijo znotraj lastnega podjetja in smo tako sposobni dela celovito prevzeti tudi po sistemu na ključ – v lastni režiji. Po potrebi oz. na željo stranke pa vključimo tudi podizvajalce oz. sodelujemo kot taki v določenih projektih. Torej,..vzamemo si čas za vas.

Našo podjetje uspešno posluje že 13 let, pridobili smo si ustrezne reference, izkušnje, ustvarili si dober delavski tim, s katerimi poskušamo čim bolj uspešno sodelovati in delati v dobro strank, saj smo mnenja, da dobro opravljeno delo ne potrebuje reklame. Naša reklama je zadovoljstvo kupcev-strank. Specializarili smo se pri celoviti dobavi in vgradnji bazenov za katere smo tudi zakoniti zastopnik . Uvažamo visokokakovostne bazene iz umetnih mas natančneje iz homogenega polipropilena.

Klasifikacija dejavnosti /glavne dejavnosti:
F/43.330 Oblaganje tal in sten
(polaganje kamnov in kock – tlakovanje)

Comments are closed.